Producten » Buitenhoezen vesten » QPC Multicam Condor Quick Release Plate Carrier buitenhoes

QPC Multicam Condor Quick Release Plate Carrier buitenhoes

QPS Multicam buitenhoes QPC Multicam Condor Quick Release Plate Carrier buitenhoes

€ 227,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
.
De Condor Quick Release Plate Carrier Multicam is de Multicam buitenhoes van de QPC kogelwerende vest en is een eenvoudige maar toch een zeer praktische carrier die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische pakketten als harde ballistische platen te dragen.
.
De Condor QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden. Beschikt over twee zakken voor harde platen die langs de binnenzijde zitten en zeer discreet zijn tijdens het dragen onder de kledij. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL. De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.
.
De Condor QPC vest kan gebruikt worden als Air-soft uitrusting maar is een professionele carrier die kan uitgerust worden met onze zacht standaard kogelwerende pakketten en harde ballistische platen als persoonlijke bescherming om naar gevaarlijke streken te reizen.
.