Webshop » Snijwerende vesten » Snijwerende Lederen vest VBR-KVL-91 Demo maat Medium

Snijwerende Lederen vest VBR-KVL-91 Demo maat Medium

VBR-KVL-91 demo Large Snijwerende Lederen vest VBR-KVL-91 Demo maat Medium
VBR-KVL-91 demo Large Snijwerende Lederen vest VBR-KVL-91 Demo maat MediumVBR-KVL-91 demo Large Snijwerende Lederen vest VBR-KVL-91 Demo maat Medium

€ 650,00 € 599,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Beperkte voorraad

Aantal  
.
De VBR-KVL-91 snij- en steekwerende vest is gemaakt uit hoge kwaliteitsleer werd in eerste instantie ontwikkeld voor politie en bewakingsdiensten maar is geëvolueerd tot een beschermende lederen vest voor algemeen gebruik. De KVL-91 vest is al verschillende malen betrokken geweest in steekpartijen op bewakingsagenten vooral in Duitsland. In die zin is de KVL-91 vest al combat proof als algemene beschermende lederen vest tegen de meeste aanvallen met messen.
.
Als speciale kenmerken voor het gebruik bij politie en bewakingsdiensten beschikt de VBR-KVL-91 vest over:
- twee epauletten waar de graden van de agent of bewaker kunnen geplaatst worden.
- Twee borstzakken die kunnen gebruikt worden om de politie of bewakers badge aan te hangen.
- een snel openende sluiting met drukknopen die toelaat de vest snel te openen om een wapen te trekken.
- een dubbel snijwerende bescherming op de rug die eveneens een aanzienlijk grotere steekweerstand heeft tegen een onverwachte steekaanval in het centrum van de rug.
.
De VBR-KVL-91 snijwerende lederen vest beschikt langs de binnenzijde over twee extra zakken voorzien; een voor GSM en een voor portefeuille.
De binnenkant van de vest heeft een steek- en snijwerende Cutyarn voering niveau 5. Deze beschermende en snijwerende voering is over de volledige oppervlakte van de vest en tevens in de armen aanwezig. Hierdoor biedt deze Cutyarn voering een snijwerende bescherming vergelijkbaar met de EN388 norm niveau 5 aan de armen en torso. De speciale Cutyarn voering biedt een vrij hoge snijweerstand die de meeste aanvallen met zakmessen kan weerstaan.
.
De vest is ideaal voor beveiligingsfirma’s maar ook voor de doorsnee burger om te dragen als bescherming tegen aanvallen met messen als men het spoor of de metro gebruiken om naar het werk, de school of het kantoor te gaan. De snijwerende vest kan discreet gedragen worden zonder dat iemand het merkt dat de lederen jas een goede snijwerende bescherming biedt. De vest heeft geen hinderlijk gevoel tijdens het dragen en ook niet tijdens het zitten in de trein of in de auto.