Webshop » Steek- en kogelwerende vesten » Steek & kogelvrij vest Omega » Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -Oliv

Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -Oliv

Omega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-M Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -Oliv
Omega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-M Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -OlivOmega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-M Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -OlivOmega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-M Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -OlivOmega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-M Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -Oliv

€ 2 259,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  

Omega 2-NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand-Alone-Oliv-XL€ 2 259,00 Toevoegen aan winkelmandje
Steek en kogelwerende vest Omega / NIJ-3A(06) + KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone -Oliv€ 2 259,00Bekijken


.
De 75 Tactical modulaire  steek- en kogelwerende vest Omega Oliv NIJ-3A(06)+KR1+NIJ-4 Stand Alone is een gepatenteerd draagsysteem die ontwikkeld werd op basis van de ervaring die opgedaan werd door Duitse soldaten in Afghanistan. Deze vest beschikt over een uitzonderlijke technologie die gepatenteerd is door de Duitse firma 75Tactical en die zeer veel interessante mogelijkheden biedt. Wij kunnen deze vest uitrusten met standaard Belgische beschermende pakketten. Dit heeft het voordeel dat er verschillende bestaande beschermingswaardes kunnen gebruikt worden zonder dat er extra productie kosten ontstaan. Hierdoor kunnen we de Omega vest met zijn unieke technologie aanbieden voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
-
Echter dienen wij duidelijk te stellen dat in conform met de Vlaamse wetgeving i.v.m. dual-use producten wij geen kogelwerende vesten leveren aan paramilitaire- of terroristische organisaties! Een Oliv kleurige kogelwerende vest kan zeker van nut zijn als persoonlijke bescherming van eerbare burgers. Als uw woning beschikt over een grote tuin met buitenperimeter beveiliging die voorzien is van een licht installatie en die uw tuin volledig verlicht bij een alarm, is het vanzelfsprekend dat men niet met een zwarte kogelwerende vest in een groene verlicht tuin gaat rondlopen! Een zwarte kogelwerende vest zou dan immers een ideaal doelwit vormen. In dit geval zorgt een Oliv kleurige vest voor camouflage in uw tuin waardoor criminelen u minder gemakkelijk in het vizier kunnen krijgen met hun ….. Kalashnikov...!
-
De steek- en kogelwerende vest Odin NIJ-3A(06)+KR1 Upgrade + NIJ-4 Stand Alone biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is een anatomisch ontwerp, dat zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Deze Omega steek- en kogelwerende vest is uitgerust met beschermende pakketten volgens de laatste NIJ-3A 0101.06 update. Onze vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt deze ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Odin vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all- round bescherming tegen pistool calibers. Deze NIJ-3A (06) kogel bescherming pakket kan worden voorzien van een steekwerend bescherming upgrade pakket KR1. De steken weerstand KR1 is gebaseerd op de Engels HOSDB normen waarin een speciaal ontworpen mespunt wordt gebruikt om het breed spectrum van mes aanvallen op politieagenten te repliceren. Deze bescherming is gebaseerd op een mes aanval met een energie van 24 joule, waarbij de punt van het mes niet meer dan 7 mm mag dringen door de vest en met een energie van 36 joule kan het punt niet dieper dan 20 mm dringen. Dit is een realistische bescherming tegen aanvallen met zakmessen en dolken.
.
De Omega II vest Belgische samenstelling beschikt aan de voorkant over een bevestigingssysteem met snelkoppelingen en klittenband die een aantal unieke mogelijkheden biedt. De snelkoppelingen en klittenband kunnen gebruikt worden om tal van accessoires op te bevestigen. Dit kan gaan van enkele modulaire items zoals radio communicatie tot een volledig afneembaar modulair draagplatform waarop meerdere accessoires kunnen bevestigd worden. De Omega vest kan zowel gedragen worden zonder- als met het afneembaar laadplatform. Hierdoor beschikt de Omega II vest over een aantal uitzonderlijke eigenschappen voor multifunctioneel gebruik en is deze geschikt zowel voor politie gebruikt of als persoonlijke bescherming van burgers.
.
De Omega heeft zakken, voor en achter, waar harde ballistische platen kunnen worden ingeschoven. Het is mogelijk om verschillende soorten harde ballistische platen gebruiken.
.
In België, Nederland en Luxemburg, merken we dat veiligheidsagenten de voorkeur geven aan de NIJ-4 Stand Alone platen, omdat de harde ballistische platen de kogel opvangen in de harde plaat zelf en bijgevolg geen trauma verwonding creëren zelfs niet bij het trefeen van meerder impacts. Deze Omega 2 vest  worden meestal gebruikt rond auto's, zodat een beetje meer gewicht geen belangrijke invloed heeft op het gebruik. Deze samenstelling is voorzien NIJ 4 Stand Alone platen van SAT en zachte ballistische pakketten NIJ-3A (06) + KR1 als extra bescherming naast de harde platen. Het is een feit dat kogels met stalen kern het Europese vasteland binnenkomen door criminelen en terroristen. Dit vest Omega 2 stopt de stalen kern kogels uit een Kalashnikov, FAL of M16. Deze combinatie kan ook zware jacht kogels stoppen.
.
Harde ballistische plaat Level NIJ-IV Stand Alone
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!
.
Dubbel gebogen. Volgt ook de vorm van de borst
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 3.3 Kg
Dikte 19.5 mm
Stopt:
.
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Deze vest is enkel leverbaar voor bewoners van de BENELUX.
.
Voor de aankoop van een kogelwerende vest is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties: a-eindgebruikersverklaring-pakketten-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.
.
De Online verkoop van een kogelwerende vest gaat pas door als alle formaliteiten vervuld zijn!
.