Webshop » Survival plate carriers » Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Conjuction NIJ-3A 250x300mm

Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Conjuction NIJ-3A 250x300mm

Condor Operator multicam PC-NIJ4 Conj.-NIJ-3A Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Conjuction NIJ-3A 250x300mm
Condor Operator multicam PC-NIJ4 Conj.-NIJ-3A Survival Multicam Plate Carrier Operator NIJ4 Conjuction NIJ-3A 250x300mm

€ 939,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Survival Multicam Plate Carrier tegen FAL en Kalashnikov.
.
De Survival Multicam Plate Carrier NIJ-4 Conjunction NIJ-3A 250x300 mm is de basis Survival Plate Carier waarop nog geen items werden bevestigd. Deze Survival Multicam Plate Carrier NIJ-4 Conjunction NIJ-3A 250x300 mm is voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. met daaronder twee zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm. De Survival Multicam Plate Carrier NIJ-4 Conjunction met eronder de zachte kogelwerende pakketten NIJ-3A van 250x300mm vormen samen het niveau NIJ-4 kogelwerende bescherming. De Survival Multicam Plate Carrier NIJ-4 Conjunction NIJ-3A 250x300 kan gebruikt worden om verder uit te breiden met tal van Molle accessoires naar eigen keus.
.
De Modulaire Operator Plate Carrier is ontworpen met modulaire platforms aan alle kanten. De voor- en achterkant van het harnas zijn uitgesneden voor de operator functies met grote mobiliteit. De operator plaat drager wordt gewaardeerd voor zijn uitstekend draagcomfort en een hoge bewegingsvrijheid.
.
Technische eigenschappen
• Sleepgreep voor noodgevallen
• Afneembare gevoerde anti-slip schouder pads met klittenband geleiding
• Verstelbare schouderbanden
• Haak en lus singels
• Zwaargewicht singels voor modulaire bevestigingen
• Voorkant kaart zak met snap, klittenband sluiting
• zijsluiting op de schouders en de interne tailleband
• Gevoerde mesh binnenvoering
• Verstelbare buikband met plaat pantser zakken
◦Accepts tot 6 "x 8" platte zijpaneel
• Eenvoudige toegang plaat zakken
.
De MOPC Accepteert tot 10.25 "x 13.25" platen voor- en achterkant, en tot 6 "x 8" zijplaten.
.
Kogelwerende pakketen NIJ-3A(04) van 250x300 mm van SAT.
.
De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse NIJ normen, waarbij de 3A staat voor een ballistische bescherming tegen handvuurwapens in de kalibers 9x19 mm en .44 Magnum met normale munitie. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa in particulier bezit zijn (kogel werende vest belgie). Deze ballistische pakketten beantwoorden aan de NIJ update van 0101.04 (-04) en waren de Amerikaanse standaard normen in het jaar 2001. De Amerikaanse standaard normen NIJ-3A (04) zijn ook vandaag nog hier in Europa van vrij groot nut. Immers deze kogelwerende pakketten NIJ-3A (04) stoppen alle normale 9X19 mm patronen en tevens de zware .44 Magnum revolver kogels. Tevens kan ons NIJ-3A (04) pakket ook de krachtige 7.62x25 mm patronen stoppen uit het Russisch TT-33 Tokarev pistolen die regelmatig in het bezit zijn van buitenlandse criminele bendes. Deze kogelwerende vest biedt tevens een minimale bescherming tegen normale aanvallen met messen tot met een energie van 15 Joules).
.
Dit multifunctionele zacht kogelwerend pakket kan onder andere gebruikt worden in plate carriers als ondersteuning voor de NIJ-4 Conj. platen.
.
Harde ballistische platen NIJ-4 Conj.
.
Als bescherming tegen oorlogsgeweren is deze Survivalvest voorzien van twee harde ballistische platen NIJ-4 Conj. van 250x300 mm. Deze zitten langs de voorkant op de borst en langs de achterkant op de rug. Deze harde ballistische platen moeten altijd gebruikt worden samen met het zachte kogelwerende pakket NIJ-3A(04) om de beschermingswaarde NIJ-4 te bereiken. Deze beschermende combinatie is in staat om staalkernkogels uit de Kalashnikov, Fal en M16 aanvalsgeweren te stoppen. Eveneens is deze kogelwerende combinatie in staat om een staalkern kogel uit een Russische Dragunov SVD scherpschuttersgeweer te stoppen. Uit de crisis in Oekraïne heeft men al geleerd dat dergelijke hoge kwaliteit en beschermingswaarde moeilijk verkrijgbaar is eens een grootschalige gewapende agressie ontstaat. Vandaar dat het nuttig is voor de survivalist om reeds over een goede kogelwerende vest te beschikken voordat er een gewapende agressie ontstaat.
.
Stopt staalkern kogels of AP munitie!

Dubbel gebogen. Volgt goed de vorm van de borst.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.
Voor het ogenblik zijn ze enkel maar leverbaar in de BENELUX  
.
Voor de aankoop van een kogelwerende vest is geen vergunning nodig!
.
Toch vallen kogelwerende vesten onder de wapenwet i.v.m. dual-use producten. De overheid eist dat de verkoop in vertrouwen gebeurd aan personen boven de 18 jaar en dat er een eindgebruikersverklaring opgesteld wordt.  
.
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor personen : a-eindgebruikersverklaring
Hier PDF file eindgebruikersverklaring voor bedrijven of organisaties:  a-eindgebruikersverklaring-bedrijf-1
.
De eindgebruikersverklaring ondertekenen en het origineel opzenden per post naar ons samen met een kopie van uw identiteitskaart.