Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelvrije vesten Dual Use kogelwerende vest Engarde » Engarde zwart kogelvrij vest Dual Use NIJ-3A FLEX-PRO

Engarde zwart kogelvrij vest Dual Use NIJ-3A FLEX-PRO

Engarde® zwart kogelvrij vest Dual Use™ NIJ 3a (06) FLEX-PRO legaal kopen, dun en laag gewicht steek en kogelwerend Undergarment vest beveiliging onder kleding
.
Deze zwarte kogelvrij vest Dual Use™ van het merk Engarde® heeft de beschermingswaarde NIJ-3a (06) en bevat het steekwerende en kogelwerende pakket FLEX-PRO. Dit is een dunne zwart kogelvrij vest van hoge kwaliteit hoofdzakelijk gemaakt uit Dyneema® weefsels. Bevat een zachte stevige hoes die men vaak gebruikt onder zwarte kleding en die men legaal kan kopen voor het gebruik bij burgers of veiligheidsagenten. Het Dual Use™ hoes kan zowel discreet of verborgen onzichtbaar onder de kleding gedragen worden, maar kan ook zichtbaar of overt boven de kleding gedragen worden. Dit is ook een Undergarment vest voor beveiliging. De Dual Use™ steekwerende en kogelwerende vest is geschikt zowel voor heren als voor dames en biedt een 360° fullwrap bescherming en is ook voorzien van twee inwendige zakken waar harde kogelwerende platen in kunnen geschoven worden. De vest Dual Use™ FLEX-PRO heeft een laag gewicht van rond de 2 kilogram en biedt bescherming tegen kogels in de kalibers 9x19mm NATO en is gecertificeerd voor de kalibers  .357SIG - .44 Magnum + 7.62x25mm Tokarev en is steekwerende tegen messen en is naaldwerend. Deze  Dual Use™ FLEX-PRO kogelwerende vest wordt gemaakt door de Nederlandse firma Engarde® en heeft als voordeel dat ze over het algemeen vrij snel kan geleverd worden. Wij hebben deze vest in stock of ze kan binnen de 7 dagen geleverd worden.  
.
  .
  dual-use-zwart-vest-engarde-500
  .

  Het Engarde FLEX PRO paneel biedt een steekwerende en kogelwerende bescherming tegen messen en verschillende types kogels die tegenwoordig gebruikt worden, waaronder 9x19mm NATO, .44 Magnum en 7.62x25mm Tokarev. Dit is vest is vrij dun, licht en flexibel. Dit paneel biedt een uitstekende bescherming tegen meerdere bedreigingen met behoud van het hoge comfort dat onze klanten verwachten. Dit Deluxe-model is uitgerust met twee flexibele FLEX PRO pakketten, een aan de voorkant en de andere aan de achterkant, en biedt 360 ° bescherming aan de voorkant, achterkant en zijkanten van de borst.
  .
  De kogel en steekwerende pakketten FLEX PRO zijn officieel getest en voldoen aan het niveau 3A van de NIJ0101.06 Amerikaanse standaard eisen. Deze vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen de kalibers met volgende kogelpunten:
  .
  Officiële gecertificeerde tests tegen kogels:
  .
  - MAGNUM .44 SJHP REMINGTON,
  - MAGNUM .44 SWCGC REMINGTON
  - .357 SIG FMJ @ 554 m / s
  - 9MM 9 x 19 R9MM2 REMINGTON
  - 9 MM 9 x 19 DM41SR RUAG
  - 9 MM 9 x 19 QD PEP II / s MEN (politiemunitie)
  - 9 MM 9 x 19 ACTIE 4 RUAG (politiemunitie)
  - 7,62 x 25 mm Tokarev FMJ S&B
  - 7.62x25 mm 85gr Roemeense Tokarev FMJ

  .
  Officiële gecertificeerde tests tegen messen:
  .
  Mes: Het FLEX PRO-paneel biedt zowel superieure ballistische prestaties als steekbescherming.
  De FLEX-PRO stopt de HOSDB P1-mes bij 15 Joule (<20 mm) en S1 mes bij 25 joule (<20mm)
  .
  Naald: naaldwerend tegen injectienaalden tot 5 joule.
  .
  Tegen granaatscherven: V50 - STANAG 2920 17gr. FSP 645 m / s

  .
  Maten
  .
  Verkrijgbare maten XS tot 5XL
  .
  maten-engarde-nederland-kort-1kort-440