Webshop » Kogelwerende vesten » Heracles kogelwerend vest met rits Sioen

Heracles kogelwerend vest met rits Sioen

De Heracles kogelwerend vest met rits Sioen. Zwart kogel- en steekwerend vest voor beveiliging, handhaving en security. Kogelvrije vesten legaal kopen
.
De Heracles kogelwerend of kogelvrij vest met rits van het merk Sioen. Zwart kogel- en steekwerend vest voor beveiliging, handhaving en security. Deze kogelvrije vesten kan men legaal kopen online ook door gewone burgers vanuit Nederland, Holland, Vlaanderen of België. Deze zwarte Heracles kogelwerende en steekwerende vesten zijn bedoeld om boven de kleding te dragen als uniform. Kan vooraan en achteraan voorzien worden van een patch zoals Security of handhaving. Bevat ook twee riemen op het vest zodat de accessoires verdeeld kunnen worden tussen de politieriem en de riem op het vest. 2 grote Napoleonzakken aan de linker- en rechterkant van het vest. Het vest opent in het midden met een rits en past over de kleding heen en biedt bescherming aan de voorkant, achterkant en zijkanten. De Heracles vesten zijn verkrijgbaar in verschillende beschermingswaardes, NIJ-3A, HG1-KR1-SP1, HG2-KR2-SP2.
.

.
De verschillende klasse beschermingswaarden van deze Pollux kogelvrij vesten
.

NIJ-3A(04)GRAN

Is een moderne steek en kogelwerende vest die vrij soepel is.
Goed kogelwerend tegen pistolen en revolvers. (9x19mm - .44 Magnum )
Goed steekwerende tegen messen en priemen.
Is een standaard vest die veel gekocht wordt.

NIJ-3A(06)

De NIJ-3A(06) is iets zwaardere en dikkere vest dan de NIJ-3A(04) vesten. (.357SIG - .44 Magnum)
Nog iets meer kogelwerend tegen pistolen en revolvers bedoeld voor moderne krachtige kalibers.
Goed steekwerend tegen messen

SK1

Kogelwerende vest volgens de Duitse norm bedoeld tegen verschillende soorten 9x19mm munitie ook tegen de speciale Politie munitie in 9mm QD-PEP en Action4.

HG1A-KR1-SP1

Kogel en steekwerende vest die iets minder kogelwerend is maar meer steekwerend tegen messen en priemen. (9x19mm - .357Magnum)
Ideaal voor wanneer de kans om neergestoken te worden veel groter is dan de kans om neergeschoten te worden.
In arme buurten van drugsverslaafden of immigranten die geen vuurwapens kunnen kopen maar eerder bewapend zijn met messen en andere scherpe voorwerpen.
De steekweerstand tegen priemen (SP1) is hoog zonder penetratie door de vest van het scherpe voorwerp dat besmet kan zijn met overdraagbare bloedziekten zoals HIV.

HG2-KR2-SP2


Typische kogel en steekwerende vest voor politie of overheid. Zwaarste beschermingswaarden in zachte kogelwerende vesten. Goed kogelwerend en goed steekwerende tegen messen en priemen. Eerder een dikke en stijvere vest bedoeld om boven de kleding te dragen zoals een politievest.

NIJ-4 ICW

Zijn harde kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren die boven een NIJ-3A vest gedragen worden.
Tegen Kalashnikov, FAL, M16. De kogel breekt op de NIJ-4 plaat en de zachte NIJ-3A vest vangt de brokstukken van de kogel op.

NIJ-4 Stand Alone

Zijn harde en dikkere kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren. Tegen Kalashnikov, FAL, M16.
De plaat vangt de kogel op en de kogel blijft in de plaat zitten.
Deze plaat kan men zelfs boven een T-shirt dragen.