Webshop » T-shirts » Kevlar - Katoen T-shirts » 3XLarge - Zwarte T-shirt Kevlar - Katoen VBR-Belgium met korte mouwen

3XLarge - Zwarte T-shirt Kevlar - Katoen VBR-Belgium met korte mouwen

Kevlar-Katoen T-shirt KM Z-3XL 3XLarge - Zwarte T-shirt Kevlar - Katoen VBR-Belgium met korte mouwen

€ 89,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Goedkope zwarte Kevlar – Katoen T-shirt van VBR-Belgium met korte mouwen. Snijwerende en brandwerende T-shirt goedkoop van prijs. Bescherming tegen snijwonden en brandwonden, Bescherming tegen een aanval met mes of glasscherf, brandwerend en belet dat de kleding inbrand in de huid.
.
Goedkope zwarte Kevlar T-shirt met korte mouwen waarvan de buitenlaag van zwart katoen is en de binnenlaag van gele Kevlar.
.
De zwarte katoen buitenlaag kan bedrukt worden met logo. De zwarte kleur is ideaal om te combineren met een zwarte beveiligingsbroek. De binnenlaag is gemaakt van de traditionele gele gebreide 3-WAY Kevlar. Deze is scheurwerend, snijwerend en brandwerend. De gele kleur is de natuurlijke kleur van Kevlar zonder kleuring wat de prijs aanzienlijk drukt en heeft een snijweerstand niveau 2.
.
De snijwerende bescherming zit over de volledige oppervlakte van de T-shirt (romp, schouders en korte mouwen). Dit is een nieuwe versie van de gekende en goedkope snijwerende Kevlar T-shirt die reeds door verschillende veiligheidsdiensten gedragen werd. Het is een betaalbare oplossing voor jonge bewakingsagenten of beveiligers. Product van VBR-Belgium, regelmatige stock aanvulling.  Grote hoeveelheden vooraf bestellen.
.
Geschikt voor Militair, Politie, persoonlijke verdediging
.
Wassen met machine op 30°

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.