Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelvrije vesten .QPC » QPC Multicam NIJ-2 kogelwerende vest

QPC Multicam NIJ-2 kogelwerende vest

QPC Multicam NIJ-2 QPC Multicam NIJ-2 kogelwerende vest

€ 673,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De Condor Quick Release Plate Carrier (QPC-Multicam) is prijs/kwaliteit een zeer praktische carrier die veel te bieden heeft. Vooreerst is de Condor QPC ontwikkeld om zowel zachte ballistische pakketten als harde ballistische platen te dragen.
.
Deze QPC NIJ-2 is voorzien van een standaard kogelwerend pakket volgens de Amerikaanse NIJ-2 normen. Onze vesten zijn officieel gecertificeerd volgens NIJ-2 en bieden bescherming tegen de kalibers 9x19 mm NAVO en .357 Magnum. (Ook tegen lagere energie kogels in de kalibers, .22 LR tot .32 ACP (7,62 mm Browning), 9 mm pistolen met kalibers van .380 ACP, 9mm Makarov 9x19 mm NAVO, .45 ACP en revolvers van kalibers. 38 Special tot .357 Magnum met normale munitie, afgevuurd vanaf wapens met een korte loop. Dit is een realistische beschermingswaarde tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die hier in Europa gebruikt worden.
.
De Condor QPC beschikt over een snel afwerp systeem waarvan de bediening zowel links als rechts kan geplaatst worden. Dit is tegenwoordig om medische redenen niet meer weg te denken. Het snel afwerp systeem laat toe aan de hulpdiensten om een slachtoffer te ontdoen van zijn kogelwerende vest zonder dat men het slachtoffer moet verplaatsen. Dit is van uiterst belang bij verwondingen aan de ruggengraat.
.
De QPC beschikt over een Molle webbing over de volledige oppervlakte waar verschillende modulaire accessoires op kunnen bevestigd worden.
.
De QPC NIJ-2 wordt ook gebruikt als persoonlijke bescherming tegen misverstanden waarbij de airsoft speler soms verkeerd ingeschat als een gewapend persoon en beschoten wordt door politieagenten.
.
. Er is slechts 1 maat die aanpasbaar is van M tot XXL. De vest is verkrijgbaar in verschillend kleuren waaronder Zwart, Oliv, Coyote, Multicam.
-

Beoordelingen

Er is 1 beoordeling gevonden.

giuliani denisDonderdag, 30 augustus 2018 om 0:33

7 ALLEE LOUIS JOUVET
APPARTEMENT 164
41100 VENDOME FRANCE