Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelwerende vesten Pollux kogelvrije vest Sioen

Pollux kogelwerende vesten kogelvrij vest Sioen

Kogelvrije vest Pollux te koop. Kogelwerende vesten Pollux van Sioen Armour Technology kan men online kopen. Ballistische vesten SAT officieel gecertificeerd en getest NIJII NIJ-3A / NIJ-IIIA aankopen vanuit Nederland, Holland, Vlaanderen, België, belgie.
.
Onze verschillende soorten Pollux kogelvrij of kogelwerend vest van het merk Sioen verkrijgbaar in verschillende beschermingswaardes. De Pollux vest is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen. Dit is een flexibele vest zie zich zeer goed aanpast aan de lichaamsvorm en daardoor onzichtbaar kan gedragen worden onder de kleding. Geschikt voor dames en heren en goed aanpasbaar met elastische klittenband sluitingen. De beschermingswaarde zijn volgens de laatste nieuwe opvattingen van counter terrorisme  zoals kogelwerend en steekwerend.
.
.
De verschillende klasse beschermingswaarden van deze Pollux kogelvrij vesten
.

NIJ-3A(04)GRAN

Is een moderne steek en kogelwerende vest die vrij soepel is.
Goed kogelwerend tegen pistolen en revolvers. (9x19mm - .44 Magnum )
Goed steekwerende tegen messen en priemen.
Is een standaard vest die veel gekocht wordt.

NIJ-3A(06)

De NIJ-3A(06) is iets zwaardere en dikkere vest dan de NIJ-3A(04) vesten. (.357SIG - .44 Magnum)
Nog iets meer kogelwerend tegen pistolen en revolvers bedoeld voor moderne krachtige kalibers.
Goed steekwerend tegen messen

SK1

Kogelwerende vest volgens de Duitse norm bedoeld tegen verschillende soorten 9x19mm munitie ook tegen de speciale Politie munitie in 9mm QD-PEP en Action4.

HG1A-KR1-SP1

Kogel en steekwerende vest die iets minder kogelwerend is maar meer steekwerend tegen messen en priemen. (9x19mm - .357Magnum)
Ideaal voor wanneer de kans om neergestoken te worden veel groter is dan de kans om neergeschoten te worden.
In arme buurten van drugsverslaafden of immigranten die geen vuurwapens kunnen kopen maar eerder bewapend zijn met messen en andere scherpe voorwerpen.
De steekweerstand tegen priemen (SP1) is hoog zonder penetratie door de vest van het scherpe voorwerp dat besmet kan zijn met overdraagbare bloedziekten zoals HIV.

HG2-KR2-SP2

Typische kogel en steekwerende vest voor politie of overheid. Zwaarste beschermingswaarden in zachte kogelwerende vesten. Goed kogelwerend en goed steekwerende tegen messen en priemen. Eerder een dikke en stijvere vest bedoeld om boven de kleding te dragen zoals een politievest. De steekweerstand tegen priemen (SP2) is zeer hoog zonder penetratie door de vest van het scherpe voorwerp dat besmet kan zijn met overdraagbare bloedziekten zoals HIV.

NIJ-4 ICW

Zijn harde kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren die boven een NIJ-3A vest gedragen worden.
Tegen Kalashnikov, FAL, M16. De kogel breekt op de NIJ-4 plaat en de zachte NIJ-3A vest vangt de brokstukken van de kogel op.

NIJ-4 Stand Alone

Zijn harde en dikkere kogelwerende platen tegen oorlogsgeweren. Tegen Kalashnikov, FAL, M16.
De plaat vangt de kogel op en de kogel blijft in de plaat zitten.
Deze plaat kan men zelfs boven een T-shirt dragen.