Webshop » Plaat dragers » Plate carrier Triton » Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand Alone

Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand Alone

Triton NIJ-4 Stand Alone Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand Alone
Triton NIJ-4 Stand Alone Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand AloneTriton NIJ-4 Stand Alone Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand AloneTriton NIJ-4 Stand Alone Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand AloneTriton NIJ-4 Stand Alone Triton kogelwerende vest NIJ-4-Stand Alone

€ 1 897,81

Beschikbaar - Ruime voorraad

-
Deze Triton Plate carrier is voorzien van twee harde ballistische platen NIJ4 Stand Alone. Deze harde ballistische platen kunnen de staalkernkogels uit een Kalashnikov geweer stoppen. De kogel blijft dan in de plaat zitten.
-
De Triton plate carrier of plaat drager van SAT bevat twee uitwendige zakken (vooraan en achteraan) om beschermende pakketten van 250x300 mm in te stoppen. De binnenkant is voorzien van een anti-slip weefsel die de carrier perfect helpt vasthouden op de carrier eronder. De Triton carrier is ook voorzien van een 3D Spacer voering voor maximum comfort en om trauma te reduceren.
.
In principe kan deze carrier ook apart gedragen worden als een kogelwerende vest. Deze Triton plate carrier biedt bescherming vooraan en achteraan en niet langs de zijkanten.
.
Dit principe van een beperkte bescherming is reeds in gebruik in warmere streken waaronder in Amerika. Tegenover een beperkte bescherming staan er een paar praktische voordelen die in sommige situaties van groot belang kunnen zijn.
.
Bij een 360° beschermende kogelwerende vest heeft men langs de zijkanten een dubbele laag kogelwerend materiaal die elkaar overlappen. Bij een beperkte bescherming zoals de Triton carrier is er geen kogelwerend materiaal langs de zijkant van het lichaam waardoor de zijkanten aanzienlijk minder dik zijn dan bij een normale kogelwerende vest met als voordeel dat men hiermee comfortabel een schouderholster kan dragen.
.
Ook voor het discreet dragen van een heupholster in combinatie met een kogelwerende vest, biedt de Triton carrier het voordeel dat men gemakkelijk een” inside the pants” of andere discrete heupholster kan dragen waarbij men snel het wapen kan trekken zonder gehinderd te worden door een kogelwerende vest die over het wapen hangt. Ook het discreet dragen van een set handboeien is een belangrijk voordeel.
.
Ook tijdens de zomer heeft de Triton carrier belangrijke voordelen. Door de open zijkant. ontstaat er een betere ventilatie waardoor de Triton plate carrier dan aanzienlijk frisser is dan een volledige kogelwerende vest.
.
De Triton heeft een Tabard stijl ontwerp voor het gebruiksgemak en een perfect aanpassen door de door de schouder en buikriemen.
.
Harde ballistische plaat Level NIJ-IV Stand Alone
-
Enkel gebogen.
Standaard afmetingen: 250x300 mm.
Gewicht: 2.9 kg.
Stopt:
7.62x63 mm AP (30-06)
7.62x51 mm AP (FAL)
7.62x39 mm AP (AK-47)
5.56x45 mm AP (M16)
.Beoordelingen

Er zijn 2 beoordelingen gevonden.

c.van reenenDinsdag, 17 november 2015 om 10:17

ik werk in doonker waar wijng licht is van daar mijn intersen

c.van reenenDinsdag, 17 november 2015 om 10:16

is hetmogelijk dit onder mijn trui of bleus te dragen