Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelwerende vesten Pollux kogelvrije vest Sioen » Pollux coyote kogelvrij steekvrij vest HG1A-KR1-SP1

Pollux coyote kogelvrij steekvrij vest HG1A-KR1-SP1

Pollux coyote kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 online kopen. Discrete of verborgen kogelwerende en steekwerende vesten Sioen voor onder kleding
.
Deze coyote of huidskleur Pollux kogelvrij en steekvrij vest HG1A-KR1-SP1 van het merk Sioen is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen. Deze kogelwerende en steekwerende vest verschilt van de NIJ-3A vesten door zijn grotere steekwerende bescherming vooral omdat deze geen steekwapens met scherpe punt, zoals ijspriemen, scherp geslepen schroevendraaiers en andere doorlaat. Deze beschermingswaarde wordt veel gebruikt door overheidsdiensten omdat de kogelwerende bescherming voldoende goog is tegen de meeste gebruikte handvuurwapens die in het crimineel milieu gebruikt worden en vooral de goede steekwerende bescherming tegen de meeste steekwapens. Dit kogelvrije en steekvrije vest past zich goed aan de lichaamsvorm en daardoor onzichtbaar kan gedragen worden onder de kleding. Geschikt voor dames en heren en goed aanpasbaar met elastische klittenband sluitingen. De coyote kleur maakt deze vest geschikt om onder lichte kleding te dragen. De huidskleur vest kan ook bloot op de huid gedragen worden. Deze steekwerende en kogelwerende vest is het meest populair om onder de kleding te dragen in de situaties waar een steekaanval de hoogste bedreiging vormt, zoals drugsmilieu, immigranten begeleiding, uitgangsbuurten.
.
  .
  pollux-coyote-hemd-1
  .
  Het kogelvrij en steekvrij vest Pollux HG1A-KR1-SP1 is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende en steekwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete discreet of verborgen te dragen en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen.
  -
  De beschermingswaarde : HG1A-KR1-SP1 volgens HOSDB 2007 Engelse normen,
  .
  pistool-klein-115
  Kogelwerend: de bescherming HG1A is een ballistische bescherming tegen de kalibers van handvuurwapens 9x19 mm en .357 Magnum met maximaal 25 mm trauma en normale munitie. Het is een realistische waarde voor bescherming tegen de meest voorkomende pistolen en revolvers die door criminelen worden gebruikt.
  .
  mes-klein-2
  Steekwerend tegen messen: De KR1-waarde is een steekwerende bescherming tegen aanvallen met 24-36 joule messen PB/1 blade. Gezien het toenemende aantal steekaanvallen is het ook een realistische beschermingswaarde.
  .
  spike-kl-1
  Steekwerend tegen priemen: De waarde SP1 is een bescherming tegen priemen met 24 joule zonder de vest te doorboren
  .
  injectienaald-spuit-160
  Naaldwerend:  tegen de hypodermische naald of injectienaald van 2,5 joule.
  .
  Maten
  .
  Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
  Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
  .
  maten-engarde-nederland-kort-1kort-440
  .