Webshop » Kogelwerende vesten » Kogelwerende vesten Pollux kogelvrije vest Sioen » Pollux wit kogelvrij vest NIJ 3A (06) Sioen zwaarder

Pollux wit kogelvrij vest NIJ 3A (06) Sioen zwaarder

Pollux wit kogelvrij vest NIJ 3A (06) Sioen online kopen. Discrete of verborgen kogelwerende vesten Amerikaanse norm .357SIG .44 Mag iets zwaardere vest
.
Deze witte Pollux kogelvrij of kogelwerend vest NIJ 3A (06) van het merk Sioen is volgens de Amerikaanse norm bedoeld voor de iets krachtiger dan de 9x19mm NATO patronen en is gecertificeerd voor de kalibers .357SIG en .44 Magnum. Deze Pollux kogelwerende en steekwerende vest NIJ 3A (06) bevat een aantal lagen meer dan de traditionele Europese NIJ- iiia (04) kogelvrije vesten en is dan ook iets dikker en iets zwaarder maar dan wel bedoeld als bescherming tegen de laatste nieuwe munitiesoorten op het energie niveau van de.357Sig zoals de Amerikaanse 9x19mm+P of de Russische 9x19mm Russian Army.  Deze Pollux kogelvrij vest is ideaal om discreet of verborgen onder de kleding te dragen. Geschikt voor dames en heren en goed aanpasbaar met elastische klittenband sluitingen. De witte kleur maakt deze vest geschikt om onder witte kleding te dragen zoals onder een maatpak of voor burgers onder witte T-shirt. Deze NIJ 3A (06) kogelwerende vest is ook steekwerend tegen messen 25-30 Joule. Deze steekwerende en kogelwerende vest is populair omdat het een vrij hoge gecertificeerde kogelwerende bescherming biedt tegen een relatief lage prijs.
.

  .
  Pollux wit kogelvrij vest NIJ 3A (06) Sioen is iets zwaarder dan (04)
  .
  pollux-wit-kogelvrij-vest-met-hemd-1
  .
  De kogelwerende vest NIJ-3A (06) model Pollux is een zeer doeltreffende oplossing voor dagelijks gebruik. De kogelwerende en steekwerende vest Pollux biedt een optimaal comfort, gemak en flexibiliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor discrete missies en is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. De beschermingswaarde is volgens de Amerikaanse klasse NIJ-3A (010106) en biedt bescherming tegen de meeste handvuurwapens die hier in Europa in particulier bezit zijn. De Pollux vest biedt bescherming aan de voor- en achterzijde en zijkanten. De schouders en riem zijn gemaakt van elastomeer materiaal zorgen voor een gevoel van comfort en een ongelooflijke ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.
  .
  Het model is ook voorzien van een Thermoliner gebaseerd OUTLAST. Een systeem van warmte en zweet beheer op basis van een Outlast voering. Deze stof heeft een temperatuur regelende functie die warmte absorbeert boven de 37 ° C om de lichaamstemperatuur een effect van extra koeling te geven, naast de uitstekende vochtabsorptie eigenschappen. Dit vest kan worden voorzien van een standaard beschermende pakketten.
  .
  pistool-klein-115
  Kogelwerend: Deze kogelvrije Pollux vesten NIJ-3A (06) zijn officieel gecertificeerd en bieden bescherming tegen het kaliber .357 SIG en .44 Magnum. Het kaliber .357 SIG is een beetje zwaarder dan de kaliber 9x19 mm NAVO. Dit hoger beschermingsniveau biedt betere bescherming tegen de nieuwe en krachtige 9 mm + P + munitie. Natuurlijk biedt dit ook bescherming tegen alle lager niveau kalibers. De Pollux vest NIJ-3A (06) voldoet aan de nieuwe internationale NIJ-3A (06) normen en wordt beschouwd als de meest all-round bescherming tegen handvuurwapen kalibers.
  .
  mes-klein-2
  Steekwerend tegen messen: Deze kogelwerende vest biedt tevens een bescherming tegen aanvallen met messen messen P1/B tot 25 Joule en S1/G tot 30 Joule.
  .
  Maten
  .
  Maten verkrijgbaar van XS tot 3XL
  Speciaal op maat gemaakt +100% prijs
  .
  maten-engarde-nederland-kort-1kort-440
  .