Producten » Broeken » Snijwerende broeken

Broeken

Snijwerende broek met snijweerstand niveau 5 te koop. Onderbroeken, motorjeans, boxershort of andere snijwerende broeken gemaakt uit verschillende materialen zoals waterafstotend of brandwerend katoen, jeans, Spectra of Cutyarn lvl5 kan men online kopen.
.
Te koop volgende modellen:
.


  Loading...

  .
  pants-with-spectra-2wit-zv-25reeks
  Verschillende soorten snijwerende broeken van VBR-Belgium
  .
  motorbroek-jeans-spectra-002wit50reeks-1

  Snijwerende jeans motorbroek

  De VBR-Belgium motorbroek Jeans-Spectra Basic is een multifunctional beschermbroek die voorzien is van een gebreide Spectra voering op de impact plaatsen zoals de knieën, de zijkant van de billen en het zitvlak. De rechte donkerblauwe jeansbroek is voorzien van 4 steekzakken.
  Spectra verliest zijn krachten niet door blootstelling aan water en is hiervoor uitermate geschikt als beschermend materiaal in een motorjeans die met grote regelmaat gewassen wordt. De motorbroek Jeans-Spectra Basic is ook ideaal als skater jeans voor jongeren of als tactical jeans broek met bescherming aan de knieën.
  .
  boxershort-1-008wit30w


  Snijwerende boxershort Cutyarn
  .
  Snijwerende Boxershort om onder een short of broek te dragen als een snijwerende bescherming van de onderbuik. Sommige agenten maken zich zorgen omdat hun steek- en kogelwerende vest enkel tot boven de broeksriem bescherming biedt waardoor de onderbuik nog altijd vrij kwetsbaar is. Een snijwerende boxershort wordt hiervoor reeds ingevoerd bij verschillende veiligheidsdiensten als snijwerende bescherming voor de onderbuik.
  .
  pants-with-spectra-2wit-zv-30

  Snijwerende combatbroek

  VBR-Combatbroek met waterafstotend katoenen buitenkant en 360° snijwerend Cutyarn level 5.
  Dit is de allernieuwste generatie Combatbroek die stilaan de oude gekende Combatbroek aan het vervangen is. De oude gekende Combatbroek beschikt over geen enkele snijwerende bescherming, wat tegenwoordig niet meer aanvaardbaar is voor politie of veiligheidsdiensten.
  Het buitenste materiaal van deze VBR- Combatbroek is gemaakt uit waterafstotend katoen. Dit is de laatste nieuwe eis van veiligheidsdiensten omdat dan de agent niet nat wordt in de regen. De middelste laag is gemaakt van snijwerende Cutyarn en bevind zich over de volle 360° over de volledige oppervlakte van de broek. De binnenste laag is een dunne beschermende laag die een aangenaam aanvoelt.