Webshop » Hemden » Snijwerende hemden » Snijwerend hemd wit Katoen-Spectra-Katoen VBR-Belgium

Snijwerend hemd wit Katoen-Spectra-Katoen VBR-Belgium

Snijwerend hemd wit KSK-XL Snijwerend hemd wit Katoen-Spectra-Katoen VBR-Belgium

€ 349,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Het wit snijwerende hemd Katoen-Spectra-Katoen kan het traditionele wit hemd vervangen in al zijn functies maar is voorzien van een Spectra snijwerende voering. Het witte snijwerend hemd kan gedragen worden als wit uniformhemd voor bewakingsagenten maar kan ook gedragen worden als een algemeen wit hemd onder een pak met das, onder of boven een T-shirt.
.
Het witte snijwerende hemd heeft een buitenlaag van katoen. De snijwerende voering van witte Spectra van Honeywell niveau 5 en zit over de volledige oppervlakte van het hemd, inclusief de kraag en de mouwen. De binnenlaag is eveneens gemaakt uit katoen.
.
Het witte snijwerend hemd heeft een enkele laag witte snijwerende Spectra van Honeywell over de volledige oppervlakte die een goede bescherming biedt tegen een snijdend aanval met een mes. Ook in de kraag van het hemd zit een enkele laag snijwerende Spectra die in principe dubbel gelegd wordt tijdens het dragen van een das. Deze dubbele kraag vormt een goede bescherming tegen aanvallen met messen of andere steekwapens in de hals.
.
Het witte snijwerende hemd is vrij dun en licht en kan gecombineerd worden met andere snijwerende kledij. Zo kan een witte snijwerende T-shirt onder het snijwerend hemd dragen al dan niet met een hoge snijwerende rolkraag of een snijwerende T-shirt–carrier met ballistische pakketten. Door meerdere snijwerende kledingstukken boven elkaar te dragen vergroot men de snij- en steekweertand en vergroot men de bescherming tegen steekpartijen.
.
Maat / Nekmaat
S 37
   38
M 39
    40
L 41
   42
XL 43
     44
XXL 45
        46
3XL 47
       48
4XL 49
       50