Producten » T-shirts » Snijwerende T-shirts lvl2

Snijwerende T-shirts niveau 2

Verschillende soorten snijwerende T-shirts met snijweerstand niveau 2 te koop, Meswerende t-shirt lvl2 gemaakt uit 3-Way Kevlar ; snijwerend, brandvertragend en scheurwerend. Brandwerende T-shirts Nomex IIIA – Kevlar. VBR-Belgium en Turtleskin kopen.
.
Te koop volgende modellen:
.


  Loading...

  .
  Snijwerende lvl2 tshirts VBR-Belgium

  .
  kevlarshirt-1-007a30
  Kevlar T-shirt

  Deze zwarte snijwerende T-shirt is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en scheurwerend.
  .
  Deze zwarte snijwerende T-shirt is ideaal om te dragen tijdens de zomer en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een zomerse snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes, of een gebroken glazen fles.
  .
  Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragend en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.
  .
  Voordeel van deze zwarte Kevlar snijwerende T-shirt is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen.

  .
  blauwe-t-shirt-carrier-1-008wit30

  Nomex-Kevlar T-shirt carrier

  Deze blauwe brandwerende en snijwerende T-shirt carrier met 2 zakken voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm (voor en achterzijde).
  .
  Het materiaal die voor deze blauwe brandvertragend en snijwerende T-shirt carrier gebruikt wordt is een Speciale Nomex-Kevlar samenstelling die reeds gebruikt wordt in sommige brandweerkledij. De buitenzijde van deze brandwerende en snijwerende T-shirt carrier is dus van blauwe Nomex IIIA van Dupont die een uitstekende weerstand biedt tegen vuur en de binnen zijde is van Kevlar die snijwerend is en eveneens brandwerend is.
  .
  De brandwerende eigenschap van politiekleding is een nieuwe eigenschap die aan een opmars begonnen is waarbij de agent beter beschermt wordt tegen brandbommen of Molotov cocktails. De extra beschermende pakketten zijn meswerende en kogelwerende pakketten  NIJ-3A van 250x300mm.
  .
  bladetecvrouw-1-30

  Turtleskin BladeTecT T-shirt

  Turtleskin BladeTecT snijwerende T-shirt zonder mouwen of met lange mouwen bestaat uit een dunne laag snijwerend materiaal met een snijweerstand niveau 2. Deze luchtige en comfortabele snijwerende T-shirt bevat geen glasvezel biedt toch een bescherming tegen messen en scherpe voorwerpen. De T- shirt kan alleen gedragen worden of onder een hemd of andere kledij. De T-shirt is comfortabel, luchtig en dun gebreid en ideaal voor tijdens de zomer of in warme gebouwen om onder een uniform te dragen.
  .