Producten » T-shirts » Snijwerende T-shirts lvl2 » Snijwerende T-shirt carrier zwarte Kevlar Level 2 lange mouwen VBR-Belgium

Snijwerende T-shirt carrier zwarte Kevlar Level 2 lange mouwen VBR-Belgium

T-shirt-carrier Kevlar 3Way Z-LM- Snijwerende T-shirt carrier zwarte Kevlar Level 2 lange mouwen VBR-Belgium

€ 169,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
Deze zwarte snijwerende T-shirt met lange mouwen, is gemaakt uit een nieuw soort gekleurde Kevlar. Hierdoor is deze snijwerende T-shirt gemaakt uit slechts 1 laag en is hij relatief dun en licht om te dragen. De Kevlar die gebruikt wordt beschikt over een 3 Way Protection; vuurwerend, snijwerend en trekwerend. De T-shirt carrier is voorzien van twee zakken vooraan en achteraan voor extra beschermende pakketten van 250x300mm
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt carrier met lange mouwen kan gedragen worden als onderhemd en biedt een snijweerstand niveau 2. Dit is een elementaire bescherming voor een snijwerende T-shirt die er vooral op gericht is om de verwonding te beperken of zelfs te verhinderen als iemand uithaalt met een mes, of een gebroken glazen fles.
.
Deze zwarte snijwerende T-shirt is ook in beperkte mate vlam vertragend en hitte bestendig tot 200°C. Hij beschikt ook over een goede trekweerstand waardoor scheuren vermeden worden.
-
Voordeel van deze zwarte Kevlar snijwerende T-shirt carrier is dat hij niet dikker is dan een gewone T-shirt en de snijweerstand voldoende is tegen de meest gebruikte zakmessen.
.
De Kevlar T-shirt carrier beschikt over twee zakken voor en achteraan voor extra beschermende pakketten van 250x300 mm.
.