Producten » Steekpartij forum Nederland » 03/08/2015 : Steekpartij op Kermis Hondzocht

03/08/2015 : Steekpartij op Kermis Hondzocht

 inclusief BTW

Ruime voorraad

.
Een steekpartij ontsierde zondagochtend de jaarlijkse kermis op de Edingensesteenweg in het Lembeekse gehucht Hondzocht. Drie personen raakten gewond in het tumult, waarvan er twee messteken opliepen. De drie herrieschoppers, meerderjarigen uit Tubeke, konden snel gevat worden.
.
Messteken in borst
.
Omdat het drietal zich niet kon verweren tegen de groep van twintig personen greep één van hen naar een mes, dat hij zelf mee had. Eén persoon kreeg enkele messteken in de borststreek, een andere liep ook een lichte snee op, en een derde had lichte verwondingen door de vechtpartij. Het waren alle drie personeelsleden die gewond raakten. De man die messteken in de borst kreeg, werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zijn toestand was niet kritiek.
.
Een snijwerende T-shirt zou in principe ter beschikken moeten staan voor alle medewerkers die instaan voor de veiligheid. De meest geschikte T-shirt is een Coolmax-Cutyarn T-shirt die zelfs kan bedrukt worden met het logo van de organisatie.
.
Deze steekpartij valt beslist rond het thema steekpartijen op en rond cafés. Ondanks een messteek in de borst was de toestand van het slachtoffer gelukkig niet kritiek. Een ander slachtoffer liep ook een messnee op. Alle drie de slachtoffers waren drie personeelsleden.
.
Snijwerende kledij wordt door veel veiligheidsagenten al gedragen juist omdat dergelijke vechtpartijen kunnen uitmonden in gevaarlijke steekpartijen. Naast de courante vechtpartijen op kermissen is er nu een nieuw fenomeen waaronder steekpartijen met gebroken glazen flessen of messen. Veel veiligheidsdiensten blijven dit probleem ontkennen vanwege de kostprijs voor investeringen in beschermende kledij.

Deze steekpartij in Hondzocht kan men onderverdelen in twee bedreigingen, Namelijk de snijwonden en de steekwonden.

Een snijwerende T-shirt zou in principe ter beschikken moeten staan voor alle medewerkers die instaan voor de veiligheid. De meest geschikte T-shirt is een Coolmax-Cutyarn T-shirt die zelfs kan bedrukt worden met het logo van de organisatie.

.
security-hondzocht-1

Snijwerende T-shirt
.
Een snijwerende T-shirt met een snijweerstand niveau 5 biedt al een goede bescherming tegen de snijdende uithalen met een mes.
.

De organisatoren van Kermis Hondzocht zijn klaar voor een nieuwe editie. - 
.
Mooie rode promotie T-shirt maar biedt geen enkele bescherming tegen aanvallen met messen of gebroken glazen flessen!
.
rodvesteshirt-1-011-witb30

Rode snijwerende T-shirt

In de zomerse temperaturen zou een rode snijwerende T-shirt de rode promotie T-shirt van de organisatie kunnen vervangen en daarbij de medewerkers bescherming bieden tegen een snijdende aanval met een mes.
.
.
Voor Kermissen en fuiven wordt er meestal een goedkope steekwerende vest gedragen door de plaatselijke veiligheidsagenten. Onze steekwerende vest Basic economic wordt daarvoor veel gebruikt.

.
basic-economic-1

Steekwerende vest Basic Economic

.
Deze goedkope steekwerende vesten worden reeds bij veel organisatie van Carnaval of ander feesten gebruikt.
..
Ben je al gewond geraakt door een steekpartij op een Kermis of Carnaval? Was de organisatie nalatig om geen beschermende kledij ter beschikking te stellen van de medewerkers? Vind je dat feestorganisaties te laks omgaan met de veiligheid tegen steepartijen?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.
.Gerelateerde producten