Producten » Steekpartij forum Nederland » 06/08/2015: Steekpartij in Maasmechelen

06/08/2015: Steekpartij in Maasmechelen

 inclusief BTW

Ruime voorraad

.
Maasmechelen - Donderdagochtend heeft er zich omstreeks 7 uur een steekpartij voorgedaan in een appartement aan de Jozef Smeetslaan in Maasmechelen. Daarbij zijn twee gewonden gevallen.
.
Beide daders gewond.
.
De steekpartij volgde na een uit de hand gelopen ruzie tussen een 38-jarige man uit Maasmechelen en een 43-jarige man uit Maaseik. Ze werden allebei naar het ziekenhuis gebracht. De Maasmechelaar was er erg aan toe. De schermutseling tussen de twee mannen zou zich in de familiale sfeer hebben afgespeeld. Op de parking voor het appartement werden drie banden van een auto stuk gestoken...
.
Bij deze steekpartij is het duidelijk dat beide mannen messen droegen en ook bereid waren deze te gebruik. Autobanden werden stuk gestoken en steekpartij in het appartement.
.
Veel personen die messen dragen doen dit als bescherming tegen de bedreiging van andere personen die ook messen dragen. Het is dan ook voor de hand liggend dat een confrontatie uitloopt in een steekpartij waar beide personen gewond geraken.
.
Wie beslist om een mes te dragen om zich te beschermen denkt er best eens over na om ook zijn kledij aan te passen tegen de bedreiging. Zelfs al dragen beide daders een steekwerende kledij, dan is dit in het voordeel van beide partijen. Hiermee kunnen beide daders/slachtoffers de verwonding beperken en een dodelijke steekpartij verhinderen.

.
combat-bravo-shirt-c-serie-50

Combat shirt Alpha         Combat shirt Bravo

.
Draag jij een mes omdat andere dit ook doen? Ben je ook al bedreigd geweest door iemand met een mes? Heb je al een snee van een mes gekregen door iemand die u aanviel?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.