Producten » Steekpartij forum Nederland » 11-08-2015: Twee dode klanten bij steekpartij in Zweedse Ikea

11-08-2015: Twee dode klanten bij steekpartij in Zweedse Ikea

 inclusief BTW

Ruime voorraad

11-08-2015: Twee dode klanten bij steekpartij in Zweedse Ikea
.
Hoewel deze zware steekpartij niet in België of Nederland is gebeurd, toch lijkt alles zo herkenbaar en dichtbij.
.
Een vrouw en haar zoon waren er op vakantie in Vasteras en waren in een Ikea om er te winkelen. In de afdeling keukenaccessoires is er iets gebeurd wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat ze met een mes werden aangevallen.
.
De twee verdachten daders zijn gedomicilieerd in een centrum voor asielzoekers in Arboga, en kenden elkaar goed. Een van hen, een 35-jarige man, werd zwaargewond aangetroffen op de plaats van de feiten, een tweede verdachte (23) werd kort na de steekpartij opgepakt aan een bushalte in de buurt van de winkel.
.
De vrouw en de zoon zijn overleden en een verdachte vecht nog voor zijn leven.
.
Vooreerst is er een toename in steekpartijen over hans West-Europa en Zweden is dus ook geen uitzondering. Het feit dat twee nietsvermoedende klanten neergestoken worden bij het winkelen verwijst naar de realiteit, dat sommige mensen zeer snel naar messen grijpen met het doel elkaar te verwonden en zelfs met dodelijke gevolgen. Ondanks de hoge westerse moraal is het duidelijk genoeg dat dodelijke steekpartijen met regelmaat voorkomen en dat het uiterst eenvoudig is om een onbeschermd iemand dodelijk te verwonden met een mes.
.
Wie gaat er nu aan denken dat hij neergestoken zal worden in een Ikea winkel? Wie gaat er nu aan denken dat hij zal neergestoken worden , op de trein, op café, in de bus…?
.
Hier gaat ook het principe op om de gewone vrijetijdskledij te vervangen door een vrijetijdskledij met een snijwerende voering.

.t-shirt-reeks-1-45

Snijwerende T-shirts

rodecombat-1-001wit50-b30

Snijwerende regenjas


Ben je al bedreigd geweest met een mes door asielzoekers? Heb je als eens slaande ruzie gekregen in een winkel?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.