Producten » Steekpartij forum Nederland » 14-08-2015: Man steekt twee mensen neer in Colruyt van Jette

14-08-2015: Man steekt twee mensen neer in Colruyt van Jette

 inclusief BTW

Ruime voorraad

14-08-2015: Man steekt twee mensen neer in Colruyt, één slachtoffer kritiek.
.
Net voor sluitingstijd werden in de Colruyt-winkel van Jette twee mensen neergestoken. De dader vluchtte in de toiletten van de winkel, maar kon snel door de politie worden gevat. Eén van de twee gewonden zou in kritieke toestand verkeren.

De feiten vonden plaats rond 20.45 uur, een kwartier voor sluitingstijd. Er zou een ruzie ontstaan zijn tussen drie personen binnenin de winkel, aan de Leopold 1 straat in Jette. Eén van de drie haalde uit met een mes en stak de twee anderen neer. De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, één van hen zou er erg aan toe zijn.
.
Deze steekpartij in de Colruyt van Jette doet veel denken aan de dodelijke steekpartij in de Zweedse Ikea. In beide gevallen gaan niets vermoeden klanten naar een winkel en worden er neergestoken.

Wie gaat er nu aan denken dat hij neergestoken zal worden in een Colruyt winkel? Wie gaat er nu aan denken dat hij zal neergestoken worden , op de trein, op café, in de bus…?
 
Hier gaat ook het principe op om de gewone vrijetijdskledij te vervangen door een vrijetijdskledij met een snijwerende voering.
.
Vervang uw gewone T-shirt door een snijwerende T-shirt.
.
t-shirt-reeks-1-45
.
Snijwerende T-shirts

.
Vervang uw wintertrui door een steekwerende sweater!
.
combat-bravo-shirt-c-serie-50-30
.
Steekwerende sweater
.
Vervang uw gewone regenjas door een regenjas met een snijwerende voering!
.
rodecombat-1-001wit50-b30
.
Steekwerende regenjas
.
Heb je als eens ruzie gehad in een winkel? Heb je al eens personen zien vechten in een winkel? Hoeveel personen dragen een mes in een winkel?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.
.