Producten » Steekpartij forum Nederland » Steekpartijen op agenten in Uithoorn, Leerdam en Den Haag

Steekpartijen op agenten in Uithoorn, Leerdam en Den Haag

 inclusief BTW

Ruime voorraad

21 juli 2015 : Agent neergestoken in Uithoorn
.
Een agent is neergestoken bij een incident bij de Gasparifalt in Uithoorn. De verdachte is door de politie neergeschoten.
De agent werd neergestoken toen hij iemand wilde arresteren. Volgens een getuige is hij in zijn arm gestoken.
.
12 juli 2015 : Agent gewond bij steekpartij Leerdam

Een agent is in Leerdam door een 17-jarige jongen neergestoken. De man raakte gewond aan zijn hand en zijn rug. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Agenten waren in burger aan het surveilleren toen ze een groepje baldadige tieners door een wijk zagen lopen. Er ontstond een woordenwisseling tussen één van de jongens en een agent. Een andere jongen uit de groep trok daarop een mes. Omdat de agent vreesde voor zijn veiligheid, trok hij zich terug.
Maar de groep tieners liet het daar niet bij zitten en zat de agent achterna. Een andere agent die zijn collega te hulp schoot, kwam in aanvaring met de jongen met het mes. Die stak de agent in zijn hand en rug. Collega's van de man dwongen de vechtersbaas met getrokken wapens op zijn knieën.

15 mei 2015 : Agent neergestoken in Den Haag
.
Een agent is in de nacht van donderdag op vrijdag op het Kwikstaartpad in Den Haag in zijn been gestoken door een verwarde man
.
Snijwerende en steekwerende kledij voor politieagenten.
.
Tegenwoordig wordt snijwerende kledij hoofdzakelijk aangekocht door bewakingsdiensten.
Er is in Nederland en België wel belangstelling door politiediensten naar snijwerende kledij, echter tot grote algemene aankopen kan het in principe niet komen. De overheden die de politie uitrustingen aankopen stellen niet alleen eisen aan de kwaliteit van het product, maar de fabrikant moet ook een minimum omzet en productiecapaciteit hebben alvorens hij kan in aanmerking komen voor een overheidsopdracht. In het geval van de snijwerende en steekwerende politiekledij, zijn alle snijwerende en steekwerende producten die bestemd zijn voor politieagente, compleet nieuw. Deze nieuwe snij- en steekwerende kledij voor politieagenten is dus nog maar pas recent op de markt. Een fabrikant kan dus nog geen grote omzet of productiecapaciteit van deze gespecialiseerde politie uitrusting voorstellen aan de overheid. Bijgevolg zal het nog jaren duren alvorens de politiediensten in Nederland en België grote overheidsopdrachten voor snijwerende politie kledij kunnen uitschrijven. Voorlopig is elke individuele politieagent op zijn eigen middelen aangewezen om een bepaalde snijwerende op steekwerende kledij aan te kopen.
.
Nieuwe snijwerende, brandwerende en kogelwerende kledij is reeds op de markt. Is deze nuttig voor u als politieagent?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.
.
kevlarshirt-1blauwreeks-2-w50


Gerelateerde producten