Producten » Steekpartij forum Nederland » Steekpartijen op militairen of als terreuraanslagen

Steekpartijen op militairen of als terreuraanslagen

 inclusief BTW

Ruime voorraad

.
03-02-2015: Drie Franse militairen gewond na steekpartij in Nice

.
Drie Franse soldaten zijn tijdens een antiterreurpatrouille in Nice aangevallen door een man met een mes. Het drietal raakte lichtgewond. De steekpartij vond plaats rond 14 uur in het centrum van Nice, vlak bij een winkelcentrum aan de place Masséna wwar de drie militairen de wacht hielden. De militairen kregen enkele messteken en raakten daarbij lichtgewond. Ze konden ter plaatse verzorgd worden en verkeren zeker niet in levensgevaar. De aangehouden verdachte had volgens getuigen een gevaarlijk groot mes van zeker 20 centimeter.
.
26/05/2013: Franse militair in nek gestoken in Parijs
.
Een Franse soldaat werd neergestoken met een cuttermes in de wijk La Défense, terwijl hij aan het patrouilleren was. De dader, een dertiger met een Noord-Afrikaans uiterlijk, sloeg meteen daarna op de vlucht. De militair is gelukkig niet in levensgevaar.
.
Op 22 mei 2013, Britse militair aangevallen en gedood ten zuidoosten van Londen
.
Een militair van het Britse Leger, Fusilier Drummer Lee Rigby van de Royal Regiment of Fusiliers, aangevallen en gedood in de buurt van het Koninklijk Barracks Artillery in Woolwich, ten zuidoosten van Londen. Rigby was buiten dienst en wandelen langs de Straat van Wellington, toen hij werd aangevallen door twee mannen die eerst op hem inreden met een auto en daarna bewerkten met messen en een hakmes.

11/10/14: IS-aanhangers gaan betogers te lijf met messen in Duitsland
.
in Hamburg en Celle is een vreedzame pro- Koerdische betoging uitloopt tot een bloedbad nadat aanhangers van het IS hen te lijf gingen met messen. 
.
Militair zonder snijwerende bescherming aan de hals of aan de handen. Bij een aanval met een mes heeft vrijwel elk slachtoffer snijwonden aan de handen of armen. Ook de nek en het gezicht zijn plaats waar veel naar gestoken wordt bij steekpartijen.
.
alpha-gloves-4
.
De snijwerende en naaldwerende handschoenen van Turtleskin werden speciaal ontwikkeld om wapens mee te kunnen bedienen. De Special Ops snij- en naaldwerende handschoenen van Turtleskin worden al door speciale eenheden gebruikt.
.
balaclavawit-1-008ab-30-set
Er bestaan verschillende soorten snijweren cols, hier als onderdeel van een bivakmuts
.Gerelateerde producten