Producten » Steekpartij forum Nederland » Vrouwen neergestoken in Amsterdam

Vrouwen neergestoken in Amsterdam

 inclusief BTW

Ruime voorraad

18 juli 2015 : Vrouw neergestoken in Amsterdam
.
Op de Tweede Wittenburgerdwarsstraat in Amsterdam is zaterdagmiddag een vrouw neergestoken. Zij heeft meerdere steekwonden.
Volgens een politiewoordvoerder was ze nog wel aanspreekbaar en is ze naar een ziekenhuis vervoerd. De aanleiding voor het incident is volgens de politie nog onduidelijk. Mogelijk was er sprake van een ruzie.
.
16 juni 2015 : 96-jarige vrouw neergestoken in Amsterdam
.
Een 96-jarige vrouw is donderdagavond op straat in Amsterdam neergestoken en geslagen. De vrouw liep achter haar rollator in de Govert Flinckstraat in de Amsterdamse Pijp, toen ze werd aangevallen door een man. Die stak haar meerdere malen in haar buik en sloeg haar enkele keren.
De vrouw wist naar haar woning te vluchten en belde de politie. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Een politiewoordvoeder kon donderdagavond nog geen mededelingen doen over haar toestand
.
24 jan 2015; Vrouw in eigen woning neergestoken in Amsterdam
.
Drie jongens hebben zaterdag in Amsterdam-Noord geprobeerd een vrouw in haar eigen flatwoning te overvallen. Ze hebben de vrouw daarbij neergestoken.
.
Beschermende kledij tegen steekpartijen voor vrouwen.
.
Hoewel er vrij veel steekpartijen op vrouwen gebeuren, toch is er bij het brede publiek weinig bekend over beschermende kledij tegen steekpartijen op vrouwen. Meeste snijwerende kledij is uniseks en kan zowel door dames als door heren gedragen worden. Toch is er regelmatig vraag naar een bescherming tegen steekpartijen die past bij de typische dameskledij.
.
Bent u als dame als eens aangevallen geweest met een mes? Moet er meer speciale steekwerende kledij voor dames komen?
.
U kan hieronder bij Recensies opmerkingen maken of informatie verstrekken.
.
ladies-cut-serie-1

Gerelateerde producten