Webshop » T-shirts » Steekwerende T-shirts

Steekwerende T-shirts Nederland - België

Steekwerende T-shirts te koop en onmiddellijk leverbaar in Nederland en België. Bescherming tegen zware steekpartijen met messen door meerdere snijwerende lagen lvl5 boven elkaar. Deze ernstige meswerende t-shirt tegen een aanval met een mes online kopen
.
Steekwerende T-shirts te koop:
.


  Loading...

  .
  Een steekwerende T-shirt bevat meerdere lagen snijwerend materiaal boven elkaar!

  .
  Er is een groot verschil tussen een snijwerende T-shirt en een steekwerende T-shirt!
  .
  Een snijwerende T-shirt bevat slechts een laag snijwerend materiaal en biedt bescherming tegen het snijden met een mes. Wil men een goede bescherming tegen steekpartijen dan moeten er meerdere lagen snijwerend materiaal boven elkaar gedragen worden. Bij snijwerende kledij kiest men dan om een snijwerende T-shirt te combineren met een snijwerende regenjas.
  .
  t-shirt-reeks-1-45

  Snijwerende T-shirts

  rodecombat-1-001wit50-b30

  Snijwerende regenjas


  Een steekwerende T-shirt bevat meerdere lagen snijwerend materiaal boven elkaar. Hierdoor bekomt men niet alleen een groter snijweerstand, maar vergroot eveneens de steekweerstand aanzienlijk. Men heeft 3 à 4 lagen snijwerend materiaal nodig boven elkaar om enige nuttige steekweerstand te bekomen.
  .
  cutyarn-3-lagen-2-002aw30
  .
  De Combat Alpha shirt is onze standaard steekwerende T-shirt die wij altijd in stock hebben.
  Hij bevat 3 lagen snijwerend materiaal boven elkaar met als extra een zwarte snijwerende Kelvar buitenlaag.
  U kan deze steekwerende T-shirt kopen online of in onze winkel.
  .
  kevlarshirt-1-007a-zondermouwen-1a-60

  Combat Alpha shirt

  .
  Deze steekwerende T-shirt Combat Cut Alpha zonder mouwen beschermt de meest vitale organen en is speciaal ontwikkeld als bescherming tegen ernstige steekpartijen onder burgers. Deze revolutionaire steekwerende T-shirt is met geen enkele andere snijwerende T-shirt te vergelijken omdat deze drie lagen snijwerend materiaal bevat over de volledige oppervlakte van de combat shirt. Deze Combat Alpha shirt heeft dus een drie maal de snijweerstand en drie maal de steekweerstand van een gewone snijwerende T-shirt. Deze steekwerende T-shirt is dan ook een goede bescherming tegen steekpartijen onder burgers. De Combat Alpha shirt is zeer comfortabel om te dragen en vergelijkbaar met een dikke trui.
  .
  De Combat Bravo shirt Full Protection is een speciale steekwerende T-shirt mt lange mouwen af afneembare col.
  Hij bevat 3 lagen snijwerend materiaal boven elkaar met als extra een zwarte snijwerende Kelvar buitenlaag.
  U kan deze steekwerende T-shirt kopen online of in onze winkel.
  .
  combat-bravo-shirt-c-serie-50-30

  Combat Bravo Shirt Full Protection

  .
  Deze zwarte steekwerende Combat Cut Bravo shirt Full Protection met lange mouwen en afneembare col is voorzien van verschillende lagen snij- en steekwerende Cutyarn level 5.
  De armen en hoge col zijn voorzien van twee lagen snijwerende Cutyarn, terwijl de romp voorzien is van drie lagen snijwerende Cutyarn niveau 5.
  .
  De buitenkant van deze Combat Cut Bravo shirt is gemaakt uit een 3 Way zwarte Kevlar. Deze 3 Way zwarte Kevlar is brandvertragend, snijwerende niveau 2, steekwerend en scheurwerend.
  .
  De combinatie van de snij- en steekwerende Kevlar met meerdere lagen snij- en steekwerende Cutyarn bieden reeds een hogere bescherming tegen het snijden met zeer scherpe vlees messen, combat messen of korte Japanse zwaarden en de vier lagen snijwerende materiaal boven elkaar bieden ook een relatief goede weerstand tegen het steken met messen of scherpe voorwerpen zoals schroevendraaiers.
  De afneembare en snij- en steekwerende kraag beschikt over een dubbele snijwerende voering en biedt niet alleen een snijwerende bescherming aan de hals, maar biedt ook warmte tijdens de winter of nachtwacht. Deze snijwerende kraag kan afgenomen worden indien het tijdens de dag te warm wordt. De hals is een van de plaatsen die veel verwond wordt bij steekpartijen.
  .