Producten » Vesten » Steekwerende vesten » Steekwerende vest goedkope

Goedkope steekwerende vesten economic

Goedkope steekwerende vesten te koop en leverbaar in Nederland en België. Deze snijwerende, steekwerende, naaldwerende en slagwerende vest tegen steekpartijen goedkoop online kopen in onze winkel. Modellen basic economic, fluo meswerend vest, Inox platen
.
Goedkope steekwerende, slagwerende, snijwerende en naaldwerende vesten te koop.
.


  Loading...

  .
  .
  Goedkope steekwerende vest Basic Economic
  .
  basic-economic-1


  Steekwerende vest basic economic

  Goedkope steekwerende, snijwerende, naaldwerende en slagwerende vest "Basic Economic" werd speciaal ontwikkel om vrij discreet onder een sweatshirt of pullover te dragen. De vest is geheel rondom voorzien van een 2,2mm dik kunststoffen harnas. De Basic Economic vest is voorzien van twee zakken ( voor en achter) om harde beschermingsplaten in te stoppen. Bij deze Basic Economic vest worden er twee harde aluminium platen geleverd met een dikte van 1.2 mm. De steekweerstand op de harde platen met het kunststof harnas eronder is ongeveer 14 Joule. Deze twee harde platen beschermen vooral de hart- en maagstreek voor en achter tegen een directe steekaanval. De hoogte van de kunststof plaat is beperkt en loopt niet tot de schouders om voldoende bewegingsvrijheid te hebben. Deze metaalplaten zijn niet hinderlijk tijdens de normale werkomstandigheden.
  .
  Door het gebruik van twee harde aluminium platen is de vest ook slagwerend en beschermt hij de drager tegen stok- en vuistslagen. Het zachte kunststof harnas biedt een elementaire bescherming tegen een aanval met gebroken glazen terwijl de plaat een bescherming biedt tegen messen, priemen en naalden.
  .
  De vest is zowel boven, als aan de zijkanten, verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting.
  .
  De vest is vooral geschikt om discreet onder de kledij te dragen bij evenementenbeveiliging, portiers, ambulance personeel in belgie en nederland.
  .
  Objectief gezien is dit een elementaire discrete steekwerende basis vest die de meest vitale organen beschermt tegen een steekaanval tot 14 Joule. Deze steekweerstand is in principe voldoende tegen de meeste steekpartijen op evenementen, in bars of op cafés.
  Deze vest is geschikt voor plaatsen waar er reeds een toegangscontrole is op gevaarlijke steekwapens en waar de steekwerende bedreiging eerder afkomstig is van opportuniteitswapens zoals gebroken glazen, kleine zakmessen, multi-tools of ander kleine steekwapens.
  .
  steekbasic1-039wit30
  .
  Harde Inox steekwerende platen
  .
  Geen enkel steekwerende vest is steekvrij! Indien men met stevige messen, dolken of jachtmessen en met groter krachten gestoken wordt dan 14 Joule dan kan het zijn dat het steekwapen door de vest gaat!
  .
  Indien men zijn vitale organen wenst te beschermen tegen zware steekaanvallen (grote messen of commando dolken) met een energie van meer dan 14 Joule, dan raden wij u aan om een extra harde Inox steekwerende plaat te gebruiken in deze steekwerende Basic Economic vest.
  .
  .
  Goedkope fluo meswerende vesten
  .
  steekbasic1-hw-30
  Goedkope steekwerende fluo vest


  Goedkope steekwerende Fluo vest Helios Basic Economic!
  .
  De goedkope steekwerend, snijwerende, naaldwerende en slagwerende vest Basic Economic vest kan op zijn geheel in een Fluo buitenhoes geschoven worden. Dit principe kan in verschillende Fluo buitenhoezen toegepast worden.

  De fluorescerende en hoog zichtbare Helios buitenhoes (carrier) werd speciaal ontwikkeld voor de hulpdiensten en kan voorzien worden van een standaard beschermend pakket naar keuze. In dit geval werd de Fluo vest voorzien van een steekwerend pakket die gebruikt wordt in de Basic Economic steekwerende vest.
  -
  Wegens de crisis worden vele investeringen door officiële besturen geweigerd waardoor hulpverlener met eigen middelen moeten voorzien in een persoonlijke bescherming. In dit gevoal is de Fluo steekwerende vest een betaalbare oplossing voor verenigingen of vrijwilligers.
  .
  fluavest-1-65
  .
  Fluo geel steekwerend         Fluo rood steekwerend

  De Fluo vest is verkrijgbaar in geel Fluo voor algemene hulp; MUG, ambulances en ondersteuningsdiensten terwijl de rood Fluo vesten geschikt zijn voor de brandweer en spoeddiensten ....
  -
  Door het gebruik van een kunststof harnas als steekweerstand is deze vest ook geschikt om dunne naalden of injectienaalden tegen te houden. Dit is dus een voordeel voor ambulance diensten. Dit kunststof harnas wordt ook erg gewaardeerd als bescherming tegen aanvallen met gebroken glazen flessen. Gebroken glazen flessen kunnen soms beschikken over zeer dunnen glazen splinters.