Webshop » T-shirts » UBACS » UBAC Kaki camo snijwerend » 2XLarge UBAC Snijwerende combat shirt Kaki Spectra-VBR

2XLarge UBAC Snijwerende combat shirt Kaki Spectra-VBR

UBAC-KAKI-SC-VBR-2XL 2XLarge UBAC Snijwerende combat shirt Kaki Spectra-VBR

€ 299,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki Camo van VBR-Belgium is voorzien van een snijwerende Spectra-Coolmax voering in de armen, de schouders en de kraag en is bedoeld om  militairen te beschermen tegen een mesaanval van terroristen, tegen snijdende voorwerpen en is beperkt steekwerend tegen glasscherven.
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in Kaki Camo met een frisse snijwerende Spectra-Coolmax voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmax op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.
.
De keuze van de Kaki ripstop camouflage op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dat Kaki voor militair gebruik nog overal aanvaardbaar is. Kaki is een eerder een lichte kleur die zowel in stedelijke bebouwing als in het dorre woestijnzand kan gebruikt worden. Hiermee kunnen zowel Paracommando’s, Special Forces als ander militairen die op buitenlandse missies zijn zoals Mali of Afghanistan, zich nog beter beschermen tegen een aanval met een mes of machete van een terrorist..
.
De snijwerende Spectra-Coolmax voering met een snijweerstand niveau 5 is ingewerkt onder het Kaki ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmax mesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer.
.
.

Gerelateerde producten