Webshop » T-shirts » UBACS » UBAC Woodland camo snijwerend » Medium UBAC Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-VBR

Medium UBAC Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-VBR

UBAC woodland camo VBR-SC-M Medium UBAC Snijwerende combat shirt Woodland Spectra-VBR

€ 310,00 inclusief BTW

Beschikbaar - Ruime voorraad

Aantal  
De snijwerende UBAC Combat shirt in Woodland Camo van VBR-Belgium is voorzien van een snijwerende Spectra-Coolmax voering in de armen, de schouders en de kraag en is bedoeld om  militairen te beschermen tegen een mesaanval van terroristen, tegen snijdende voorwerpen en is beperkt steekwerend tegen tegen glasscherven.
.
De VBR-Belgium snijwerende UBAC Combat shirt in ABL Woodland Camo met een frisse snijwerende Spectra-Coolmax voering aan de armen, schouders en nek een frisse Coolmax op de borst en rug, ideaal om te dragen onder een tactische kogelwerende vest. Verder heeft deze Combat shirt twee armzakken met ristsluiting, patchveld op beide bovenarmen, een penhouder en elleboogzakken voor elleboogbescherming. Velcro sluitingen aan de pols en nek en een rits op de borst.
.
De keuze van de Woodland camouflage ripstop op de armen, schouders en kraag is natuurlijk om dit goed samen te laten passen met dezelfde Woodland Camouflage die in veel militaire uniformen gebruikt wordt.
.
De snijwerende Spectra-Coolmax voering met een snijweerstand niveau 5 is ingewerkt onder het Woodland Camo ripstop materiaal die zit ter hoogte van de armen, schouders en de kraag. Deze is op zijn beurt nog eens bedekt met een zachte Coolmax mesh waardoor de UBAC comfortabel is om op de huid te dragen bij warm weer.

Gerelateerde producten