Webshop » Polo's » Snijwerende Polo's

Snijwerende Polo's

Snijwerende polo’s met snijweerstand niveau 5 te koop. De snijwerende polo kan bedrukt worden of voorzien worden met het logo van een beveiligingsfirma. Uitermate geschikt voor veiligheidsagenten. Casual snijwerende hybride polo’s voor dagelijks gebruik.
.
Een snijwerende polo kopen kan online.
.


  Loading...

  .

  polo-spectra-coolmax-3lagen-wit-30

  Snijwerende polo korte mouwen

  Snijwerende polo’s met een snijweerstand niveau 5 en korte mouwen is uitermate geschikt voor veiligheidsagenten en is reeds aan een ware opmars begonnen over gans West-Europa. De traditionele polo wordt vrijwel bij alle veiligheidsdiensten vervangen door een snijwerende polo. De snijwerende polo is online te koop in een zwarte neutrale uitvoering, maar kan bedrukt worden of voorzien worden met een patch of het logo van een beveiligingsfirma. Deze snijwerende polo met korte mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende polo’s, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Coolmax laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Spectra van Honeywell laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag. Dit type van snijwerende polo met korte mouwen kan men online kopen.

  polo-snijwerend-1-fa-30

  Snijwerende polo lange mouwen

  Snijwerende polo’s met een snijweerstand niveau 5 en lange mouwen is uitermate geschikt voor veiligheidsagenten, bewakingsagenten en stewards en is reeds aan een ware opmars begonnen over gans West-Europa. De traditionele polo wordt vrijwel bij alle veiligheidsdiensten vervangen door een snijwerende polo en hierbij zijn vooral de snijwerende bescherming aan de armen van groot belang. De snijwerende polo met lange mouwen is online te koop in een zwarte neutrale uitvoering, maar kan bedrukt worden of voorzien worden met een patch of het logo van een beveiligingsfirma. Deze snijwerende polo met lange mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende polo’s, omdat hij gemaakt is uit drie lagen. De buitenste laag is een zacht Coolmax laag die bedrukt kan worden, de middelste laag is de snijwerende Spectra van Honeywell laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh laag. Dit type van snijwerende polo met lange mouwen kan men online kopen.

  .