Webshop » Jachtkledij » Kogelwerende vesten voor jagers

Kogelwerende vesten voor jagers

Kogelwerende vesten voor jagers te koop. Discrete kogelvrije vest voor de jacht online koppen. Lichte ballistische platen als bescherming tegen een jachtongeval met kogelgeweren op de battue jacht aankopen vanuit Nederland, Holland, Vlaanderen, België.
.
Op vraag van verschillende jagers hebben wij een reeks kogelwerende beschermingen samengesteld die kunnen gebruikt worden bij de jacht. Deze reeks van kogelvrije kledij voor de jagers kan onderverdeeld worden in bescherming tegen jachtgeweren met hagel en bescherming tegen kogelgeweren.
.
  .

  Op vraag van verschillende jagers hebben wij een reeks kogelwerende beschermingen samengesteld die kunnen gebruikt worden bij de jacht. Deze reeks van kogelvrije kledij voor de jagers kan onderverdeeld worden in bescherming tegen jachtgeweren met hagel en bescherming tegen kogelgeweren.
  .
  Discrete kogelwerende vest als bescherming tegen jachthagel.

  .
  Veel jagers, wildrijvers of sportschutters maken zich zorgen om hun veiligheid bij verschillende schietevenementen. Terecht, een schiet- of jachtongeval kan snel gebeurd zijn. Een onoplettendheid, doorzwaaien met het wapen op de jacht, onervaren schutters op fun shootings, mechanische storing waarbij de slagpin vast zit en het patroon afgaat tijdens dichtklappen van het wapen. Verschillende van deze situaties komen met regelmaat voor en kunnen dodelijke gevolgen hebben.
  .
  Indien u zich terecht zorgen maakt om uw veiligheid, maar liever niet hebt dat uw medejagers of schuttersvrienden kunnen zien dat u een kogelwerende bescherming draagt, dan kan u een zachte kogelwerende discreet onder uw jachtkledij dragen.
  .
  pollux-kleuren-30
  .
  Pollux discrete kogelwerende vesten


  Jachtongevallen in Frankrijk van 2013-2014 . Totaal 43 doden!

  battue-accident-1

  Hoewel er een strikte reglementering bestaat voor de veiligheid op de battue jacht, toch gebeuren er met grote regelmaat zware schietaccidenten waarbij jagers of wilddrijvers dodelijk verwond worden. De drijfjacht op hert en everzwijn wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste jachten en een goede persoonlijke bescherming is meer dan gewenst.
  .
  De ballistische bescherming hangt natuurlijk af de jachtkalibers en de kogelenergie die gebruikt worden tijdens de jacht. Hier volgt een korte samenvatting van onze mogelijkheden.
  .
  satplatecarrier-1-30
  Triton plate carrier tegen geweerkogels

  .
   De Triton plaatdrager NIJ-3 De Triton plaatdrager NIJ-3 (plate carrier) is onze lichtste ballistische bescherming die in aanmerking kan komen om jachtgeweermunitie te stoppen. De Triton plaatdrager bevat twee polyethyleenplaat van 250x300 mm en twee zachte ballistische pakketten NIJ-3A van 250x300 mm. Samen worden ze in de plaatdrager geschoven en samen vormen ze een kogelwerende bescherming NIJ-3. Het totaal gewicht van de volledig uitgeruste Triton plaatdrager met platen is ongeveer 4 kg.
  .
  De polyethyleenplaat werd getest met 6 schoten 7,62 Nato Ball en met 6 schoten 7,62 X 39 mm (Kalasjnikov MSC). Gewicht van een plaat is : 1,2 kg Dikte : 20 mm / Single curved Gezien het kaliber 7.62 NATO / .308 Winchester veelvuldig gebruikt wordt voor de jacht op de battue is dit een mogelijke oplossing voor het probleem van persoonlijke bescherming tegen kogelgeweren voor op de jacht.