Webshop » T-shirts » Snijwerende T-shirts lvl5

Snijwerende T-shirts lvl5 Nederland - België

Snijwerende T-shirts te koop lvl5 onmiddellijk leverbaar in Nederland en Belgie. Meswerende t-shirts met snijwerende bescherming niveau 5 kan men online kopen. Kan ernstige verwonding door een snijdende aanval met een mes bij een steekpartij vermijden.
.
Te koop volgende modellen:
.


  Loading...

  .
  Standaard zwarte snijwerende T-shirt Coolmax-Cutyarn-Polyester onmiddellijk leverbaar in Nederland en België.
  Deze standaard snijwerende T-shirts zijn altijd in stock voor bewakingsagenten.
  t-shirt-reeks-2-60

  T-shirt korte mouwen        T-shirt lange mouwen

  .
  Zwarte snijwerende T-shirts met korte of lange mouwen worden veel gedragen door bewakingsagenten als bescherming tegen een snijdende aanval met een mes. Deze snijwerende T-shirt met lange mouwen onderscheidt zich van andere snijwerende T-shirts, omdat hij gemaakt is uit drie lagen volgens de eisen van internationale veiligheidsdiensten. De buitenste laag is een zacht Coolmax laag die vochtregulerend werkt tijdens de zomer. De middelste laag is de snijwerende Cutyarn laag niveau 5 en de binnenkant is voorzien van een Polyester mesh. Deze zwarte snijwerende T-shirt kan ernstige verwonding bij een steekpartij beperken.
  .
  wittet-shirt-zwartmesh-1-1-31

  Witte snijwerende T-shirt

  .
  Als gevolg van verschillende zware steekpartijen onder jongeren in belgie en nederland werd deze snijwerende t-shirt special ontwikkeld om onder de gewone kledij te dragen, net zoals een andere witte T-shirt die bij veel jongeren onder een hemd gedragen wordt. Deze witte snijwerende T-shirt bestaat uit drie lagen. De buitenste laag is een witte Coolmax laag en kan achteraf bedrukt met een logo naar keuze. De middelste laag is een snijwerende Cutyarn (Cut resistant yarns) niveau 5 en de binnenste laag is opnieuw een zachte Coolmax mesh (gaas) laag.
  .
  rodvesteshirt-1-011-witb25

  Rode snijwerende T-shirt

  Rode sportieve snijwerende T-shirt met Jersey mesh buitenlaag, een enkele laag snijwerende Cutyarn niveau 5 en een zachte rode Coolmax mesh.
  De rode Jersey mesh buitenlaag is vergelijkbaar met deze van veel voetbaltruitjes en is goed ademend ook is deze rode sportieve T-shirt voorzien van een vochtregulerende Coolmax mesh die zeer aangenaam is tijdens de zomer of in een warme omgeving.
  .
  vest-t-shirts-1bcwitset-30

  T-shirt zonder mouwen       T-shirt met lange mouwen


  Deze witte snijwerende T-shirt zonder mouwen of met lange mouwen is gemaakt uit nieuw weefsel die bestaat uit een mengsel van Spectra van Honeywell en Coolmax die een snijweerstand heeft van niveau 5. Deze T-shirt bestaat dus maar uit één laag, is relatief dun en heeft een fris gevoel tijdens het dragen in de zomer of binnen in een gebouw. De snijwerende bescherming is verwerkt in het weefsel en is dus over de volledige oppervlakte van de T-shirt. Deze snijwerende T-shirt is ook uitermate geschikt om onder witte kledij te dragen.
  .
  cutyarnshirt-1-30

  Grijze snijwerende T-shirt

  .
  Deze nieuwe snijwerende T-shirt is gemaakt uit twee lagen en heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. Deze grijze snijwerende T-shirt is hoofdzakelijk bedoeld om onder een hemd of T-shirt te dragen. Bevat een inwendige beschermende voering die gemaakt is van een grijs actieve Coolmax weefsels die een vocht management systeem omvat die de transpiratie verder weg van het lichaam voert en het lichaamsvocht snel laat verdampen, waardoor de drager zich koeler en comfortabeler voelt.
  .

  .